Wednesday, 22 May 2024

Brain Teasers For Kids

To help kids sharpen their thinking abilities and take a break from school, we've put together a list of age-appropriate brainteasers with answers.

1. Two neighbors who can never invite each other?
Answer:  Day and Night

2. One who explores the world yet remains in the same corner?
Answer:  A Stamp

3. The only darkness that light can see is ___.
Answer: Shadow 

4. I am the one who you always buy to eat but never actually ate me.
Answer: Plate

5. What goes up and down without moving?
Answer: Temperature 

6. Solders of night who afraid of sun?
Answer: Stars who are visible at night only.

7. I can run but I can't walk. I can run but I can't stop. Who am I?
Answer: Time

8. I don't have weight, I don't have speed still world's strongest man even can't hold me. Who am i?
Answer: Breath